Ärade framtida marknadsförare, välkommen till vad som vi anser är

Sveriges bästa nollning!

Vi vill hälsa Dig varmt välkommen till Högskolan i Halmstad och hoppas att Du har haft en skön sommar. Du kommer inom de närmaste åren att ha den roligaste tiden i Ditt liv, studentlivet. Vi tycker att Du ska börja Ditt högskoleliv tillsammans med oss och skapa minnen för livet!

Du har kanske fått en uppfattning om att nollningen är en ”suparfest” full av förnedring och förödelse, så är det INTE i Halmstad! Syftet med Nollningen är att Du som nybliven student under 10 dagar ska få utforska Halmstad som studentstad, bekanta dig med Högskolan och lära känna dina nya klasskamrater. Allt under nollningen är självklart frivilligtoch Du väljer att vara med på det Du vill, men naturligtvis hoppas vi att Du vill hänga med oss så mycket som möjligt.

Att bli kallad nolla grundar sig inte på att bli förolämpad, utan är ett traditionellt uttryck för en student som ännu inte har börjat ettan. Vi vill upplysa om att det kostar en liten slant att medverka i Nollningen, men det är pengar som går direkt tillbaka till er i form av mat, dryck och aktiviteter. Under nollningen kommer det att förekomma människor som bär mask, detta informerar vi om så att ni får möjligheten att meddela oss om detta är något som någon anser som obehagligt och då vi kan hjälpa dig med en lösning.

Ta med ett glatt humör och sköna kläder så ska vi ha grymt kul tillsammans! Vi kommer att vara utomhus och gå mycket under nollningen så ta med bekväma skor. Ta även med ditt glada humör men lämna solglasögonen hemma, det är de overallklädda tvåornas attribut. Programmets Mamma och Pappa finns alltid till hands och möter upp Er första dagen på vår botplats iförda sina systembolaget-gröna-overallerBotplatsen kommer att vara vår samlingsplats under hela nollningen och är belägen vid gräsplätten bredvid ingången till O-huset (Högskolans bästa byggnad). Kommer att finnas en bild av campus med botplatsen utmärkt på bloggen.

VIKTIGT

  • På nollningens första dag, 22/8är det samling kl. 09.30 vid Botplatsen.
  • Antagningsbevis, legitimation och inloggningsuppgifter till antagning.se är obligatoriskt. Glöm inte ansöka om CSN!
  • 500 kr betalas i deltagaravgift på plats första dagen. 245 kr betalas via appen VIP Monkey och 255 kr betalas kontant. För det får du mat och dryck vissa dagar och dylikt som vi kommer att ordna med för att Du ska få det så bra som möjligt!
  • Inskrivningen är obligatorisk och är den 27/8. Den kommer att ske i O126 mellan kl 14.15 – 15.15.
  • Egen alkohol är inte tillåten under nollningen utan vi erbjuder bot (öl, cider, läsk och vatten) under alla dagar.
  • Har Du inget boende under nollningen hör av Dig till oss så ska vi försöka hjälpa Dig att ordna en temporär lösning. Men ställ dig gärna i kö på hfab.se, www.karen.hh.se. Glöm inte hemförsäkring!
  • Nollningsavslutningen kommer att äga rum i slutet av nollningen, detta ingår inte i deltagaravgiften. Den kommer att kosta 299 kr, betalning och dresscode uppdaterar vi er med senare.
  • För att delta i nollningen ska Du vara medlem i Kåren. Du betalar enklast medlemsavgiften på Kårens hemsida: karen.hh.seTa med ett kontoutdrag som styrker Ditt nyvunna medlemskap.
  • För att hitta Botplatsen sök på hh.se sökord:campuskarta.

Har Du frågor eller något vi behöver veta om så som allergier, handikapp osv? Tveka inte att kontakta oss på vår mejl så att vi kan se till att just Du får en så bra upplevelse som möjligt med oss: imp@nollning.nu